-->

Çeviri

30 Eylül 2015 Çarşamba

Uşak’ta 134 kilo esrar yakalandı

Tora'ya teşekkür

UŞAK’ta bir ihbarı değerlendiren polis, takibe aldığı ev eşyası yüklü kamyonda 134 kilo 6 gram esrar maddesi ele geçirdi. Uşak Valisi Ahmet Okur, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin bugün yaptığı uygulama için sosyal paylaşım sitesinde teşekkür mesajı yayınladı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün Güneydoğu illerinden İzmir’e yüklü miktarda esrar maddesi sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti. Daha önceden plakası ve markası belirlenen ev eşyası yüklü kamyonu Uşak’ın Banaz ilçesinde saat 16.00’da takibe alan KOM ekipleri, Ankara-İzmir Karayolu’nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı’nda oluşturduğu uygulama noktasında kamyonu durdurdu. Kamyonun kasasında arama yapan polis, ev eşyalarının arasına gizlenmiş halde 134 kilo 6 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alan polis, uyuşturucu maddeye el koydu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
VALİ OKUR’DAN NARKOTİK KÖPEĞİ TORA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR
 
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin aldığı bir ihbarı değerlendirerek Banaz İlçesi’nde takibe aldığı, Ankara Uşak Karayolu’nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı’nda durdurduğu ev eşyası yüklü kamyonda yaptığı aramada 134 kilo 6 gram esrar maddesi ele geçirmesinin ardından Uşak Valisi Ahmet Okur, Twitter hesabında teşekkür mesajı yayınladı. Vali Okur’un özel eğitimli Narkotik Köpeği Tora’ya için yazdığı mesaj dikkat çekti. Vali Okur’un Twitter hesabında operasyondan fotoğraflara da yer verdiği paylaşımında, "Önleme aramalarımız devam ediyor, 134 kilo 6 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu tacirlerine geçiş yok. Teşekkür arkadaşlar. Bu arada Narkotik köpeğimiz Tora’ya da özel teşekkür borçluyuz" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder