-->

Çeviri

30 Ekim 2017 Pazartesi

İZMİR Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Buca Belediyesi işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde “Gazeteciler Cumhuriyet’e Pedal Çeviriyor" etkinliği düzenlendi.

Gazeteciler Cumhuriyete pedal çevirdi

İGC tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Gazeteciler Cumhuriyet’e Pedal Çeviriyor" etkinliğine İGC
Başkanı Misket Dikmen, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. Şirinyer İZBAN İstasyonu’nda başlayan bisiklet etkinliğinde Dikmen ve Piriştina geçen sene olduğu gibi bu yıl da aynı bisiklet üzerinde pedal çevirdi. Dikmen, “Milli bayramlarımızda bir arada olmaya dikkat ediyoruz. İzmir’de bisiklete gönül verenleri üç yıldırı Cumhuriyet Bayramında bir araya getiriyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşamak için buradayız. Bu yıl rotamız Buca. Geçen yıl Levent Piriştina ile birlikte pedal çevirmiştik. O yüzden bu yıl rotamız Buca olsun istedik. İGC olarak kentimizdeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına renk katmak, farkındalık yaratmak istedik. Ayrıca bu etkinlik ile amacımız bisikletin şehir içinde ulaşım aracı olarak önemini vurgulamak halkımızı spora yönlendirmek istedik. Çünkü İzmir bir bisiklet kenti. Güzel görüntülerin oluşacağını umuyorum. Cumhuriyetimizin 94’üncü yıldönümü herkese kutlu olsun" dedi.
Menderes Caddesi üzerinden yapılan etkinlik Kasaplar Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder