-->

Çeviri

16 Ağustos 2014 Cumartesi

İzmirin hakkını savunan bir yönetim göreceksiniz

Başkan yardımcılarından oluşan 12 kişilik İl Yürütme Kurulu listesini açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Klimalı odalarda oturmayacağız. Hep sokakta olacağız. İzmir'in hakkını savunan bir yönetim göreceksiniz" dedi



AK Parti İzmir'de 4 Temmuz Cuma günü İl Başkanlığı görevini devralan, 50 kişilik İl Yönetimi'ni 1 Ağustos Cuma günü açıklayan İl Başkanı Bülent Delican, yine bir Cuma günü yeni İl Yürütme Kurulu'nu açıkladı. Partiyi birlikte yöneteceği "A Takımı"nı Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkanvekili Bilal Doğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve İl yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Konak Saat Kulesi'nde açıklayan Başkan Delican, çıkış noktalarının hoşgörü ve samimiyetle hizmet etmek olacağını duyurdu.

Hoşgörü şehri İzmir
Hoşgörü şehri olan İzmir'in pek çok medeniyete ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Delican, Gezi Parkı olaylarında kentte dezenformasyon olduğunu söyledi. İzmir'in normalleşmeye ihtiyacı olduğunu ve huzurun yeniden tesisi için oluşturduğu ekibe büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Delican, "İzmirlilerle aramıza sokulmak istenen güvensizliği kırmak istiyoruz. Bu ekip aramıza kara kedi sokmaya çalışanlara gereken cevabı verecektir. Memur siyasetçi olmayacağız. Klimalı odalarda oturmayacağız. Hep sokakta olacağız. İzmirliyle kaynaşmış, İzmir'in hakkını savunan bir yönetim göreceksiniz. Hakkı savunurken kavga yolunu seçmeyeceğiz" dedi.

Mağdur edebiyatı yok
İzmir'de mağdur edebiyatı yapılarak kentin havasının sürekli gerginleştirildiğini savunan Başkan Delican, "İzmirlinin enerjisini boşa harcatmak isteyenler bilmelidir ki biz buna müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu. AK Parti İzmir'de teşkilat Yunus Kalkan'a, seçim işleri de Özgür Hızal'a teslim edildi. 12 kişilik yürütmede yer alan tek kadın yönetici ise Gözde Keskin oldu. Başkan Delican ardından AK Parti İl yöneticileriyle birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Kimler hangi göreve getirildi?

Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Rahmi Taştan
Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Yunus Kalkan
Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Özgür Hızal
Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Emrun Sulayıcı
Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Gözde Keskin
Sosyal Yardım İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ali İhsan Şahin
Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Abdurrahman Çabuk
Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Nazmi Yılmaz
Hakla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Aykut Yenice
Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı: Mehmet Şimşek
AR-GE ve Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Köksal Çakıcı
İl Sekreteri İl Başkan Yardımcısı: Ömer Gültekin

METİN BURMALI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder