-->

Çeviri

18 Eylül 2014 Perşembe

CHP BUCA'DA SÜRPRİZ İSTİFA.!..

BUCA CHP'DE SÜRPRİZ İSTİFA!
Olağanüstü ilçe kongresi için yeter imza kaosunun yaşandığı Buca CHP’de eski il gençlik kolu başkanı, ilçe yöneticisi Ali Çalışkan partiden istifa etti. Çalışkan istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu. Çalışkan hakkında İlçe Başkanı Bektaş Gül yerel seçim sonrası disiplin dosyası hazırlamıştı

Olağanüstü ilçe kongresi için yeter imza sayısı çıkmazının yaşandığı Buca CHP’de sürpriz bir istifa yaşandı Geçmiş yıllarda partide il gençlik kolu başkanlığı da yapan, CHP Buca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çalışkan partiden istifa etti.

                                           HELALLİK İSTİYORUM

Çalışkan istifasını sosyal medya üzerinden şu sözlerle duyurdu: “İzmir il gençlik kolları başkanlığı, ilçe gençlik kolları yöneticiliği, Gençlik kolları kurultay delegeliği, ana kademe kongre delegelikleri, Buca ilç. Bşk. Yrd. Gibi görevlerini onurla taşıdığım, C.H.P inden, istifa etmiş bulunmaktayım !!! Yaşanan tüm birliktelik ve ayrılıklar, daima görüş ve fikir bazında, tarafımca algılanmış olup, aktif politik yaşamımda ,destek olan olmayan, herkese teşekkür ediyor, herkese hakkimi helal ediyor, helallik istiyorum!!”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder