-->

Çeviri

8 Mayıs 2018 Salı

ATMER’de Yeni dönem

ATMER’de Yeni dönem


Dokuz Eylül Üniversitesi Avrupa Araştırmalar Merkezi (ATMER) Danışma kurulu belirlendi.
Başkanlığa 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait getirilirken, danışma kurulu yeni isimlerden oluştu.

Avrupa haftası olması münasebetiyle bu hafta bir araya gelen ATMER Danışma Kurulu toplantısına Dokuz Eylül üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erdal Çelik, Avrupa Birliğinden sorumlu İzmir vali yardımcısı Uğur Kolsuz, ATMER Müdürü Prof.Dr. Serkan Odaman, D.Ü. İİBF Dekanı Prof.Dr. Kamil Tüğen, ATMER müdür yardımcısı Doç.Dr. Nazmi Üste ve ATMER’in yeni danışma kurulu üyeleri katıldılar.
D.Ü. İktisadi ve İdari bilimler fakültesinde kahvaltıda bir araya gelen ATMER üyeleri, Avrupa günü olması münasebetiyle ortak bir açıklamada bulundular. Türkiyesiz bir Avrupa’nın olamayacağını vurgulayan ATMER üyeleri, Türkiye’de görev yapmış her hükümetin AB için olumlu düşündüğünü ve Türkiye’nin bir Avrupa ülkesi olduğunu ifade ettiler.
Toplantı ile beraber ATMER, yeni Danışma Kurulu başkanı ve yeni yönetimle kolları sıvadı. Kurumun yeni bir yıllık eylem planı da açıklandı.
ATMER’in yeni danışma kurulu
Yeni oluşturulan ATMER Danışma Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşturuldu:
Prof. Dr. Koray Başol, Erdal Avcı, Tarkan Bakırlı, İlhami yıldız, Semih Pala, Güngör Kaya, Ali İhsan Şahin, Ahmet Özken, Cemal Bekle, Haldun Çıray, İlhan Baran, Rıdvan Akgün, Şerif Yıldız
ATMER Danışma Kurulu 14 Mayıs Pazartesi günü Alsancak’taki D.Ü. Rektörlük binasında tekrar bir araya gelmek üzere karara vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder