-->

Çeviri

28 Ocak 2021 Perşembe

Prof. Dr. Nükhet Hotar “SELAMINI ALDIM MELİSA”

 Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Balçova'daki Sağlık Yerleşkesinde yer alan KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nde kalan çocukların hassas bir dönemden geçtiğini belirten DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Salgının getirdiği risk ve kısıtlamalardan dolayı çocuklarımız, tedavileri boyunca odalarına kapanmak zorunda kaldılar. Bu süreçte moral olması amacıyla bağışçılarımızla birlikte evlatlarımıza tablet, oyuncak ve kıyafet temin ettik. Kurum internetini onların kullanımına sunduk. Derslerinde geri kalmalarını ve dünyadan kopmalarını istemedik. KİTVAK bağışçılarına desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde onkoloji tedavisi gören hastalar ile hasta yakınlarının konaklamak amacıyla kullandığı KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nde kalan çocuklar için salgın döneminde de seferber olduklarını ifade eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, desteklerinden ötürü KİTVAK bağışçılarına teşekkür etti.


“SELAMINI ALDIM MELİSA”

Küresel COVID-19 salgınında Konukevi Müdürü Mehmet Çelik'in de takdir ettikleri bir gayret gösterdiğini vurgulayan Rektör Hotar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette kendisine de KİTVAK yönetimine de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Konukevinden bizlere selamını yollayan Melisa kızımızın mesajını da mutlulukla aldık. Salgının ardından, minik Melisamızı Rektörlüğümüzde ağırlayacağız. Bağışçılarımızın desteklerini sürdürmelerini arzu ediyoruz. Üniversite olarak, çocuklarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder