-->

Çeviri

8 Aralık 2015 Salı

Altınordu’nun ilacı İzmir

Altınordu’nun ilacı İzmir

PTT 1’inci Ligi’nde son 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik alınca 10’uncu sıraya kadar gerileyen Altınordu, ilk yarının son 3 haftasında İzmir’de oynamanın avantajıyla ayağa kalkmaya çalışacak.

Hafta sonunda Şanlıurfaspor’u, gelecek hafta da Adana Demirspor’u Atatürk Stadı’nda konuk edecek kırmızı lacivertli ekip, devrenin son randevusunda ise Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak. İzmir’de bu sezon oynadığı 7 maçta 12 puan toplayan Altınordu, bu 3 müsabakayı kayıpsız geçerek devreyi ilk 6 içinde bitirmek için ter dökecek.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ligin ilk etabını deplasmana gitmeden tamamlayacak olmanan avantajını en iyi şekilde kullanmaya gayret edeceklerini söyledi. Kaybettikleri puanları İzmir’de telafi etmek istediklerini belirten Hüseyin Eroğlu, "En büyük kozumuz evimiz olacak" dedi.

Şanlıurfaspor ve Karşıyaka’nın alt sıralardan kurtulma, Adana Demirnspor’un ise şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Hüseyin Eroğlu, "Zor karşılaşmalar oynayacağız ama alnımızın akıyla sahadan ayrılacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder